Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€.

Peach Booty Plan Blog

 • Kako začeti s treningi in prehrano kot popolni ZAČETNIK?

  Ravno začenjaš svojo fitnes pot? Ti povem skrivnost?

  Vsi, prav vsi, smo enkrat bili na začetku. Tako jaz (Nik), kot Eva, kot nekatere največje zvezde na instagramu (recimo Hanna Öberg, Kayla Itsines itd.). Kar pomeni, da to ni nič strašnega in nič nemogočega.

  Vem pa, da znajo začetki biti težki...

 • Lahko narediš skleco? S tem trikom jo LAHKO! (VIDEO)

  Eva je med treningom opazila, da so ji sklece postale pretežke in je zato morala odložiti kolena na tla. S čimer pa seveda ni nič narobe, saj je to veliko bolje kot napačna izvedba. Vseeno pa se nama je porodila fantastična ideja!
 • ZAKAJ JE AKTIVACIJA ZADNJICE TAKO ZELO POMEMBNA?

  Če si resno želiš doseči rezultate, ti priporočam, da sklop teh ali podobnih vaj izvajaš kar vsak dan, s tem da mora biti fokus med izvedbo res močno in izključno na zadnjici. Katerih vaj? Poglej si v blogu!
 • 7 NOVIH VAJ Z ELASTIKO, KI JIH ŠE NISI VIDELA!

  V blogu vam bova predstavila kar 7 super učinkovitih in unikatnih vaj, ki jih še nisi videla! Pri izvedbi lahko uporabiš našo novo Blue Camo elastiko, kot boš videla v videu pa jo lahko celo kombiniraš z...
 • PREPROST RECEPT ZA PREOBLIKOVANJE TELESA (samo 3 sestavine!)

  Enostaven recept za preoblikovanje telesa, ki vsebuje zgolj 3 sestavine! Preberi blog in poglej katere 3! (Namig: tretja je najpomembnejša)

 • KAKO LAHKO NA DOPUSTU OHRANIM RITKO IN TELO, ZA KATEREGA SEM GARALA CELO LETO?

  Poletje je končno tu! Ampak s tem tudi večno vprašanje: “Kaj storiti, da med dopustom ne izgubim vseh “gainsov” za katere sem tako trdo garala celo leto?”

  Najprej, ne skrbi, v enem ali dveh tednih se ne bo tako močno poznalo.

  V videu pa si poglej, kako je zgledal Evin trening z nepozabnim razgledom! 😍

 • SHAKE & SHAPE YOUR BOOTY (Koper, 15.6.2019)

  Tokrat bo naš Shake & Shape Your Booty event v Kopru! Na dogodku se bomo zabavale, plesale, jedle, družile in poleg vsega se bomo lotile še oblikovanja naših hudih ritk.

 • MED TRENINGOM NE ČUTIM ZADNJICE! KAJ NAJ NAREDIM?

  Velikokrat se zgodi, da so pri vajah za zadnjico dejansko dominantne mišice nog. To te lahko včasih malo zmede, saj delaš vaje za katere si slišala, da naj bi bile za rit, ampak ti čutiš samo noge.. Posledično, kljub treningom, ne vidiš željenih rezultatov in motivacija lahko upade. Ampak, ...
  ...ni še razloga za skrb! Tukaj so TRIJE preprosti nasveti, z upoštevanjem katerih boste sigurno dosegle tako želeno aktivacijo zadnjice!