[PRODUKTI] Dolge elastike? Kako jih uporabljam?

[PRODUKTI] Dolge elastike? Kako jih uporabljam?


Pozdravljena Peach Booty Plan družina!

Pri PBP ponovno širimo ponudbo! 😍

Tokrat popolnoma nove, daljše elastike v Aqua in Grey izvedbi, ki popeljejo funkcionalnost vaših treningov na popolnoma drugo raven.

"Long bands" oz. dolge elastike so še vedno narejene iz enakega udobnega materiala, kot naše originalne elastike za ritko. Še vedno nudijo odlično kvaliteto in še vedno imajo poseben "anti slip" sloj, kot je to že standard pri vseh naših elastikah.

Razlika pa je, kot že samo ime pove, v dolžini in hkrati tudi v uporabni vrednosti.

Na socialnih medijih sva dobila ogromno vprašanj o tem, za kaj se te nove dolge elastike uporabljajo.

Nekaj vprašanj je bilo tudi glede razlik med njima. Siva je širša, daljša in malenkost bolj raztegljiva, turkizna pa je malo krajša, ožja in trša. Težavnost je zato nekako podobna, vendar sta zaradi razlike v dolžini primerni za različne vaje.

Ker je načinov in vaj reees ogromno in niti niso omejene samo na zadnjico (kar je super), sva se odločila, da ti prvih 5 vaj pokaževa kar tukaj v enem hitrem videu!

To se pravi, vse kar rabiš, je ena izmed naših čisto novih elastik, se pravi Aqua Long ali Grey Long in to je to! Če imaš zraven še eno izmed kratkih Peach Booty elastik, bo pa trening še toliko bolj zanimiv! 😈

Še preden gremo na video, bi rad povedal še nekaj. Dolge elastike so uporabne res na 1001 način, in verjetno sem rekel še premalo 😅

Spodaj v videu je 5 vaj, za katere sva se odločila, da vam jih najprej predstaviva. Sčasoma bova dodala še več novih vaj, ki jih bova objavljala na instagramu, našem blogu ali našem youtube kanalu (vabljena, da se naročiš na naš kanal 😍).

Sedaj pa res k bistvu!

Prvih 5 vaj z dolgo elastiko:

 

So ti všeč? Kmalu jih bova objavila še več!

Se beremo kmalu!

Nik


Napišite komentar