[OSEBNO] Peach Booty Plan praznuje 1. leto!

[OSEBNO] Peach Booty Plan praznuje 1. leto!


Še vedno se sprašujem... ali je res minilo 1 leto? Ali jih je minilo v tem času že 10? 

 Je to sploh možno, da se ti v enem letu toliko zgodi? Pa čeprav vsak dan misliš, da si na istem, da se stvari nikamor ne premaknejo... Da si obtičal... Na koncu pa potegneš črto in ja, res je minilo samo eno leto, toliko novih izkušenj, spoznanstev, rasti, razvoja in to brez enega začrtanega plana... Z občutkom, strastjo in željo do dela. Ne nič ni bilo lahko, bilo je veliko vzponov in padcev, veliko odrekanja..

Nekaj podobnega kot šport, kot tekmovanje.. In mislim, da se je prav ta športni duh v nama ponovno prebudil (oba sva bila športnika, Nik košarkaš in Eva jadralka) in spet lahko grizeva na malce drugačen način. Prav šport naju je naučil trdega dela, odrekanja in premišljenosti, da lahko vsak dan dava res vse od sebe in imava postavljene prioritete. 

V začetku nisva imela nobenega cilja, želela sva samo sebi in svojim strankam treninge popestriti z elastiko, ki sva jo kupila na Amazonu... Potem pa sva ugotovila, da stvar resnično deluje, ljudje so naju začeli spraševat od kod elastika... In seveda sva jih usmerila na Amazon.. Od tu se je začela ideja o Peach Booty Plan elastiki. 

V tem letu sva brandu  dodala Original Peach Booty Plan kolekcijo (Peach, Skyblue, Blue camo, Strong camo), izdala Slovensko Peach Booty Plan krilo, elastikam dodala dolge Long elastike in oblikovala veliko paketov v sodelovanju. 

Po Sloveniji širiva Peach Booty Plan vadbo, ki je trenutno prisotna v Ljubljani, Celju, Mariboru, Novem mestu in Črnomlju. Imava en sam cilj, motivirati ženske do gibanja in zdravega načina življenja z uporabo Peach Booty Plan elastike, ki jo lahko uporabiš doma, v fitnesu, na dopustu ali kjerkoli. 

 

V leto 2020 sva vstopila na popolnoma drugačen način. Kot podjetnika z visokimi cilji in željo po uresničitvi, pripravljena na ALL -INN. V naslednjih mesecih vama bova predstavila 3 nove produkte, pričakujete lahko Peach Booty Plan kolekcijo 2020 in pa širitev na tuje trge. 

Seveda pa je zadovoljstvo strank potrditev, da sva na pravi poti. To je pa tudi vse kar potrebujeva! Hvala vam vsem iz srca za vaše zaupanje in podporo v najino vizijo. 


 

 

 

 

 


Napišite komentar