PREPROST RECEPT ZA PREOBLIKOVANJE TELESA (samo 3 sestavine!)

PREPROST RECEPT ZA PREOBLIKOVANJE TELESA (samo 3 sestavine!)


Pa začnimo današnji blog (recept) s kratko igrico asociacij:

Kaj je tvoja prva misel, ko slišiš besedno zvezo: "Preoblikovanje telesa"?

(Svojo asociacijo lahko napišeš v komentar spodaj 😉)

Je to morda "misija nemogoče", "mučenje in švicanje", "pravljica"? Ali si morda ena tistih srečnic, ki je nihče ne mara in ji je to celo uspelo? 😋

Šalo na stran, ampak preoblikovanje telesa ni nujno tako komplicirano. Ne glede na to, kdo si, kakšna je tvoja genetika in iz katere točke začneš svojo pot preoblikovanja zadnjice, trebuha, nog ali rok, za vse velja enak, enostaven recept.

Če v svoje življenje vstaviš ta recept s samo tremi sestavinami, ni vrag, da ti ne bo uspelo! 🙌 

 

 Sestavine:

- Zadostna mera treninga (optimalno nekje 3-5 treningov na teden)
- Urejena prehrana (tukaj je pomemben predvsem nadzorovan in ustrezen kalorični vnos in dovoljšni vnos beljakovin)
- Vztrajanje

 

Priprava:

Danes (ne jutri ali v ponedeljek) se odpravi na trening. To ponovi vsaj 3x tedensko, lahko tudi večkrat, odvisno od tvoje trenutne telesne pripravljenosti in ciljev. 

Treniraj predvsem z obremenitvami, torej z utežmi in elastikami, saj bodo tovrstni treningi poskrbeli za rast mišic in posledično tudi preoblikovanje telesa.

Kot dodatek, in po potrebi lahko med treninge moči dodaš tudi kakšen lahkoten kardio, za zdravje srca in ožilja in kakšno porabljeno kalorijo več 😊.

Po treningu in tekom celega dneva dodaj zadostni vnos beljakovin in pazi na ustrezno prehrano.

Ta korak v receptu je izjemno pomemben, saj moramo za rast mišic, telesu zagotoviti dovolj ustreznih hranil in energijo, da se lahko regenerira in s tem doseže transformacijo.

(Beljakovine so kot nekakšni gradniki telesa, brez katerih bomo žal dosegli bore malo. Med beljakovine spadajo predvsem meso, ribe, jajca, sirotka v prahu in mlečni izdelki. Rastlinski viri beljakovin pa so predvsem stročnice, oreščki in tudi kakšna visoko-proteinska žita kot je recimo kvinoja.)

Kot zadnjo sestavino in mogoče celo najbolj pomembno pa dodaj še vztrajanje.

Vse skupaj lepo premešaj in (z upoštevanjem zadnje sestavine) neprestano kuhaj na zmernem ognju 😄

POZOR!

Veliko ljudem se pri dodajanju zadnje sestavine ustavi oz. jo nekako spregledajo.

Problem tiči v tem, da "jed" navzven izgleda popolnoma gotova že pri drugi sestavini in zato hitro obupajo, vendar je končni rezultat brez zadnje sestavine (vztrajanja), v večini primerov, žal bolj podoben razočaranju kot uspešni transformaciji.

Nič za to, če kdaj kakšnen trening izpustiš ali poješ kakšen "cheat meal". Pomembno je, da se to ne dogaja redno, ampak da vztrajaš z zadanim planom še naprej in tako ti rezultat in uspešna transformacija ne uideta 🍑😊

Ravno zato pa je prav vztrajnost najpomembnejša sestavina tega recepta.

 

--------------------------------------

Ta blog je v celoti napisan v prispodobi recepta. Dejstva so sicer vsa resnična, vendar je potrebno razumeti, da je blog napisan z namenom zabavati in hkrati tudi motivirati ljudi za vadbo in uspešno transformacijo.

Prav to pa je tudi cilj pri nas v Peach Booty Plan. Povezati vse ki si želijo zabavati, se učiti, motivirati in dosegati rezultate za katere bomo vsi veseli! Skupaj gradimo skupnost, kjer smo en drugemu v podporo in morebitno pomoč.

Veseli naju, da nas spremljate in ste del naše Peach Booty Plan družine, midva pa se bova trudila še naprej, da se boste v naši družini počutili dobro in bili ponosni, da ste del naše skupnosti!

Hvala za vse,
Nik in Eva

------------------------------------

P.S. Če bi rada recept sprobala tudi ti in še nimaš elastike, klikni tukajPovezava te bo peljala na spletno stran, kjer si lahko zagotoviš čisto svoj komplet novih Peach Booty Plan elastik! 

Če si želiš samo eno, široko Peach Booty Plan elastiko klikni tukaj, za kamuflažno tanko elastiko pa klikni tukaj.

 

Peach Booty Plan, zmoreš!


Napišite komentar