7 NOVIH VAJ Z ELASTIKO | Peach Booty Plan Lite | Blue Camo

7 NOVIH VAJ Z ELASTIKO, KI JIH ŠE NISI VIDELA!


Prišla je popolnoma nova Peach Booty Plan elastika!

Poimenovali smo jo kar "Lite", kar pomeni "lažja različica", saj je malenkost ožja od naše originalne. Vendar zaradi tega ni prav nič manj pasja pri vajah, ki so prilagojene posebej za to elastiko. Prihaja pa v prav posebni, limited Blue Camo barvni kombinaciji! 😍

Seveda lahko Blue Camo elastiko uporabljamo za vse vaje pri katerih blesti že naša originalna elastika, vendar je ta, zaradi manjše težavnosti primerna tudi za vaje zgornjega dela telesa in za vaje, pri katerih je naša originalna elastika pretežka.

V mislih smo imeli tudi vse vas, ki si želite začeti s treningom, vendar se bojite, da bi bilo vse skupaj pretežko. Blue Camo je tako še kako primerna tudi za začetnike! 💪

V videu vam bova predstavila kar 7 super učinkovitih in unikatnih vaj, ki jih po vseh verjetnosti še nisi videla! Pri izvedbi lahko uporabiš našo novo Blue Camo elastiko, kot boš videla v videu pa jo lahko celo kombiniraš tudi z našo originalno elastiko za še večje gainse 🍑.

Torej, 7 unikatnih vaj, ki ti bodo treninge ponesle še nivo višje:
Pri vajah, kjer je zraven * je poleg Blue Camo priporočljiva uporaba tudi naše originalne elastike za dodatno aktivacijo ritke 😉🍑.

1. Veslanje v predklonu*
2. Donkey kick z iztegnjeno nogo
3. Skleca z zanoženjem*
4. Potegi z iztegom trupa
5. Hoja v stran z elastiko okoli gležnja
6. Odmiki ramen v predročenju*
7. Potiski nad glavo*

Izvedbo vaj si poglej v spodnjem videu:

Pri vseh vajah z elastiko je pomembno, da elastiko ves čas držimo napeto. Naj bo elastika okoli gležnjev, kolen ali zapestji, za najboljše efekte moramo poskrbeti, da je elastika ves čas napeta. 👌

Vaje lahko vključiš v svojo že ustaljeno trening rutino, lahko pa narediš celoten trening s temi 7 vajami! Če se odločiš za to, predlagava, da narediš 3-5 krogov, ponovitve pa si prilagodi na svoje zmožnosti.

Če so ti vaje všeč, pusti spodaj komentar, lahko pa nama tudi predlagaš, kaj si želiš videti v naslednjem blogu!

Hvala za branje! ❤️

Eva in Nik

------------------------------------

P.S. Če bi rada vaje sprobala tudi ti in še nimaš elastike, klikni tukajPovezava te bo peljala na spletno stran, kjer si lahko zagotoviš čisto svoj komplet novih Peach Booty Plan elastik! 

Če si želiš samo eno, široko elastiko klikni tukaj, za kamuflažno tanko elastiko pa klikni tukaj.

 

Peach Booty Plan zmoreš!


Napišite komentar