[DOGODEK] Shake&Shape Your Booty event v Ljubljani

[DOGODEK] Shake&Shape Your Booty event v Ljubljani


Za nami je @shakeandshapeyourbooty event v Ljubljani! 

Noro! Dvorana je pokala po šivih, punce so vriskale od veselja, me smo ostale brez glasu, goodie bagi so se trgali od teže, ogledala so bila zarošena... Skratka, ENERGIJA je bila nora! 

 

Res hvala vsem, ki ste prišle, hvala ker ste sobotno popoldne popestrile s svojo pozitivno energijo in z nasmeškom na obrazu. Hvala ker nas vsakič znova presenetite s številom udeležbe.😭


Če bi z eno besedo mogle opisat je bilo EDINSTVENO, tako ve same kot tudi celotno dogajanje na eventu.💜

Špela K. 


Hvala tudi vsem sponzorjem, ki so nam pomagali napolniti vaše goodie bage, nagradne igre in ostalim, ki so prišli tudi s svojo stojnico, kjer ste lahko poskusile in si ogledale njihove izdelke 🙏🏼 ♥️ 

  

 

Za vse tiste, ki se našega eventa še niste udeležile in vas zanima, kako izgleda si lahko preberete spodaj...

Na dogodku se zabavamo, plešemo, sladkamo z zdravimi prigrizki, se družimo in poleg vsega lotimo še oblikovanja naših hudih ritk!



Najprej vas Katja Grudnik zaziba v latino ritmih, nato pa vas v roke primeta specialistka za oblikovanje zadnjice Eva Peternelj in Špela Kozan. Dvorano dvigneta na noge s HIIT (visoko intenzivno intervalno) vadbo. Vajeti prevzame Eva, ki vam s pomočjo Peach Booty Plan elastike zakuri ritke! Čisto na koncu pa  Špela poskrbi za učvrstitev trebuščkov ❤️.

Vmes se sladkamo z zdravimi prigrizki, proteinskimi čokoladicami in športnimi napitki, pocrkljamo vas pa  tudi z goodie bagi v katerih so super presenečenja in bogate nagradne igre!

 

Kako pa izgleda program? 

  • 16:00 Zbor punc
  • 16:15 Zumba S Katjo Grudnik
  • 17:00 Pavza za sladkanje in klepet
  • 17:15 HIIT vadba z Evo Peternelj in Špelo Kozan
  • 17:40 Peach Booty Plan vadba z Evo Peternelj 
  • 18:25 Trebušček s Špelo Kozan 
  • 18:45 Klepet in zaključek
  • 19:00 Konec 

Seveda je bila to šele otvoritev sezone 2019/2020, tako da če ti na 1. event ni uspelo priti, ne skrbi! Eventov po Sloveniji bomo imeli še veliko! 

Uganeš v katero mesto gremo? :D

Spodaj pa še hiter pregled in zahvala vsem sponzorjem, ki so bili z nami:

@barebells.slo@noccoslovenia, @vitaminwellslovenija, @missha.si@anna_marie.si@buttersslovenija, @eterika.si, @spiritbra, @peachbootyplan, @mladinskaknjiga, @gym24.si, @afroditacosmetics, @niveaslovenija, @brez.sladkorja.si, @malincanastja, @aidas.photography, @dentoteka, @la_calmaa

 

 

 


Napišite komentar