[NOVO] Najbolj pekoča med vsemi… Xtra Strong!

[NOVO] Najbolj pekoča med vsemi… Xtra Strong!


Imamo jo!

Xtra Strong Peach Booty Plan elastiko!

Verjamem, da te zanima kaj je novega, zakaj je “Xtra Strong” in če je namenjena prav tebi?!



Pa začnimo na začetku..

Zakaj sva se odločila za novo članico družine Peach Booty Plan?

Ker je uporabnic Peach Booty Plan elastik že preko 2700 sva z Evo staknila glave in pomislila, kaj točno bi naše uporabnice potrebovale. Prišla sva do spoznanja, da družini PBP elastik manjka nekaj Xtra.

Imeli smo naši originalni Peach in Sky Blue, imeli smo našo lažjo različico, ki je prišla v obliki tanjše Blue Camo variacije, tako da je bil odgovor precej preprost. Rabimo eno močnejšo, za naše super Peach Booty bejbe!

Tako je nastala ideja za Strong Camo, v Peach Camo barvni kombinaciji, ki je po mojem mnenju res res Xtra. Tako po izgledu, kot tudi po moči!


Na kakšen način je Xtra Strong močnejša od ostalih?

Xtra Strong je enako široka (8 cm) kot Peach in Sky Blue, vendar je tkana veliko bolj na gosto! Prav tako so v traku uporabljeni močnejši elastični materiali, kar pomeni da je težavnost enostavno močnejša kot pri ostalih.

Moč Xtra Strong elastike se z vsakim centimetrom raztega še dodatno in potencirano veča. To pomeni, da bo najmočnejša prav v točki, ko je tvoja ritka najbolj aktivirana!



Kaj pa o elastiki pravijo prve uporabnice Xtra Strong elastike?

Naj o tem povejo kar one same :)


Za koga je Xtra Strong primerna?

Najino mnenje je, da bo vsaka punca (ali fant), ki redno trenira z našimi elastikami, slej ko prej prišla v fazo, ko bo tudi Xtra Strong primerna elastika zanjo. Xtra Strong je tako primerna predvsem za naprednejše vadeče, ki imajo vsaj nekaj izkušenj s treningi z obremenitvijo. To je lahko vadba doma, vadba z elastiko ali vadba v fitneus z utežmi.

Poleg tega pa je potrebno poudariti še nekaj dejstev.

Različne elastike so primerne za različne vaje. Tako Xtra Strong mogoče ni najbolj primerna za počep, je pa odlična za Hip Thrust in recimo hojo v stran. Peach in Sky Blue sta potencialno primerni tudi za počep, če je vadeči dovolj natreniran, da mu kolen ne vleče navznot. Blue Camo oz. naša light variant pa je najbolj primerna za začetnike, vaje za zgornji del in trebuh ter razno odmike z elastiko okoli gležnjev.

Vse elastike so super, odvisno pa je od tega za kaj jo boš uporabljala in koliko izkušenj z vadbo že imaš.

Midva z Evo redno uporabljava vse tri težavnosti. Tako na najinih treningih, kot tudi na treningih z najinimi treniranci.

Če bi z elastikami trenirala tudi ti, ali ti v kolekciji manjka še kakšna težavnost, lahko novo elastiko najdeš v naši spletni trgovini, ki jo najdeš tukaj.

V primeru kakršnih koli vprašanj, pa nam piši na mail ali nam piši spodaj v komentar :)

Lepo treniraj in se slišimo kmalu!

Nik


Napišite komentar