[OSEBNO] Veš tisti občutek, ko se ti zatresejo kolena?

[OSEBNO] Veš tisti občutek, ko se ti zatresejo kolena?


Stockholm in Barebells… dve besedi, ki me spomnita na dan, ki si ga bom zapomnila za vedno. 

 

Minilo je že leto dni, odkar sem postala ambasadorka svoje najljubše znamke Barebells, ki izvira iz Stockholma..  Linusa (brand manager znamke Nocco, Barebells in Vitamin Well) in Denice spremljam že lep čas, mislim da je to že kar dobre 3 ali 4 leta. Ali je med vami morda kdo, ki ju ne pozna?

Vse skupaj se je začelo, ko sem pred 2 letoma ugotovila, da lahko Nocco kupim na Petrolu. 

Zakaj sem ga kupila? Iz radovednosti in občudovanja njihove znamke.. In prav to občudovanje njiju dveh in posledično branda, me je pripeljalo do ambasadorke @barebells.slo teama, ki sem mu zvesta točno eno leto. 

 


In seveda največja želja, ki sem jo kdaj imela je bila, da bi ju lahko spoznala. Aprila 2019, je v Kölnu potekal FIBO, mednarodni fitness kongres, kjer se predstavijo vse večje znamke, znani športniki, fitneserji, body builderji… In tam sta bila tudi Barebells in Nocco... in seveda Linus in Denice. Že takrat sem bila presrečna in tako vesela, da sta si vzela par minutk časa in z nami poklepetala.

 

Stockholm me je pa danes popolnoma prevzel !

Kot zvesta ambasadorka mojega priljubljenega branda Barebells sem se naključno sprehajala po mestu in v google mapse napisala: "Barebells company" v upanju, da pridem do ene ogromne pinky stavbe.

In ja.. s Špelo sva prišle do ogromne stavbe, ampak nikjer ni bilo nobenega Barebells napisa..

 

Kar naenkrat pa se mimo pripelje avto, polepljen z Barebells in Nocco nalepkami.... in zapelje skozi velika garažna vrata, ki so se za njim tudi zaprla...


Midve pa nevzdržno čakale naslednji avto, da ga ustavimo.


Čez čas pa skozi vrata izstopi Linus! In jaz se seveda zaženem za njim naj me počaka.. še preden se mu začnem "opravičevat" kdo sva, on že veselo pove, da se naju spomni iz FIBOta!

Povabi naju v pisarne in nama predstavi vseeee, res vse zaposlene!

Kako je to možno? Da si lahko mlad fant, star okrog 30, ki ima 200 zaposlenih in firmo veliko za 4 nadstropja vzame čas in nas predstavi prav vsem? Nam pokaže  vse prostore in nam ponudi, da lahko trenirava v njihovem gymu?

Seveda, ostali sva brez besed! Vstopali smo v pisarne, vsi so prenehali z delom in strmeli v naju.. Linus pa naju je predstavil... Kot Slovenske ambasadorke, ki smo jih prišle pozdravit.. 

TAKRAT SO SE MI ZATRESLA KOLENA.. 

Z eno besedo NORO! 

 

Dobili sva vrečko, ki sva si jo poljubno napolnile z novimi okusi, ki jih v Sloveniji še ni… Noro! Čokoladice, sladoledi, energijske pijače, šejki…  

 

Seveda mi trening v Nocco Gymu z našo Peach Booty Plan elastiko ni smel uiti!

Trening bo v celoti objavljen na mojem instagram profilu @evapeternelj
 

 
Slike so malček slabše kvalitete, ker so screenshotane iz videa 🙈

Res hvala, hvala in še enkrat hvala @barebells.slo teamu, da sem lahko del prekrasne ekipe, hvala Linusu, da si je vzel čas za naju in hvala Barebells teamu, da so nama dali priložnost spoznati njihovo podjetje. In hvala Špeli, da je bila z mano del te izkušnje. 

MY DREAMS CAME TRUE!

Z lepimi pozdravčki,
Eva

Napišite komentar