Transformacije naših varovank - Peach Booty Plan

IZKUSI PEACH BOOTY EFFECT!

Stranke, ki so izkusile PEACH BOOTY EFFECT, so povedale: 

"Začela sem z več kot 90 kg - lansko poletje pa sem na plažo stopila z vidnimi trebušnimi mišicami!"

“Ko sem videla to (before) sliko, se mi je kr zameglil pred očmi. Kako lahko taka hodim po svetu?? Kako sem si lahko to dovolila? Počutila sem se grozno! Točno vem, kako me je bilo sram, ko smo šli v toplice, v kopalke.. Ooo, občutek, kot da bi me vsi gledal. In takrat mi je naredil en klik v glavi in sem sei rekla, da neki morm naredit, ker če ne bo šlo to sam še navzdol.

Začela sem s tekom in rolanjem in je na začetku šlo dol neki kilogramov, ampak se je pol tud zelo hitro ustavlo – je prišla zima in sem kr nehala. Tud v fitnes sem probala it, ampak to ni zame. Mogla sem it od doma in takoj me ni blo doma 2 ure, tko da sem tud to nehala po 1 mesecu.

Pol sem pa našla Peach Booty Plan in od takrat naprej se ne vračam več nazaj….

- URŠKA K.

"Najboljša naložba kar sem jih naredila! V 3. mesecih sem izgubila 9kg in 60cm+ obsegov po telesu!"

Na začetku sem oklevala in razmišljala, “Kaj če mi ne bo uspelo?”, “Kaj če mi treningi ne bodo všeč?”, “Ali je to res zame?”, bala sem se, da bom spet odnehala po 1 mesecu in da spet ne bo uspeha. Potem pa sem se le odločila in lahko rečem samo eno stvar: Meni je ta izziv najboljša naložba, kar sem jih naredila v letu 2022!

Pred tem sem delala razne 1-mesečne izzive z drugimi znanimi trenerkami, a sem se tega hitro naveličala, ker je bilo cel čas eno in isto. Poleg tega pa je 1 mesec definitivno premalo za oblikovanje neke dnevne rutine, ki mi ustreza. Med vašim izzivom pa nisem imela niti enega pomisleka, da bi odnehala! Najbolj fajn mi je ta “Peach Booty Trojček”, ker res naredimo po sklopih in je trening dolg približno 30 minut. Pol ure vedno lahko najdeš v dnevu, pa tud če je to zvečer, po celem dnevu.  

Na 93kg sem štartala, zdaj jih mam pa že skor 84. Tud obsegov sem zgubila že več kot 60cm po celem telesu, največ okoli trebuha in bokov! Odkar sem v izzivu mam ful boljšo kondicijo, bolečine so kr zginle, križ me nič več ne boli, prebava se je ful uredila, ni več napihnjenosti, ful boljše se počutim in energije imam ful več!

- ŠPELA K.

"Mišice so se naredle, rit sem dobila fenomenalno… Moj mož je ful zadovoljen s tem!"

Programu sem se pridružila zato, ker sem potrebovala eno brco v rit. Kilogrami so se nabrali in v tem sem videla rešitev, saj sem se hotela boljše počutit v svoji koži. Želela sem izboljšat postavo, pridobit na moči, izboljšat počutje in VSE to sem dobila. 

Oblačila mi stojijo čisto drugače, boljše kot so mi stala prej, tudi kilogramčke sem izgubila. Jaz priporočam program prav vsem! Jaz imam 42 let, pa lej, boljše se počutim in boljše izgledam kot kadarkoli prej!

V LIVE izzivih so bejbe, ki te ful spodbujajo. Ful heca je in lih zaradi tega mi je LIVE tok všeč. Ker karkoli te zanima v tem momentu lahko vprašaš in dobiš odgovor.

To je NAJBOLJŠA izkušnja, kar sem jo do zdaj imela… Res sem navdušena nad live treningi. Vsaki bejbi bi rekla, ne se bat začet, ker rezultati so izjemni, ne glede na to s koliko kilogrami začneš.

- KRISTINA S.

"V treh mesecih se da tako veliko narediti na sebi, pa tudi PBP izzivov ne moreš primerjat z drugimi vadbami, ker je res NORO!"

"Najbolj se pozna na počutju, na moči, na obliki telesa, res NORA razlika. V treh mesecih se da tako veliko narediti na sebi! Zdaj imam končno neko rutino. Ne glede na to, kakšno je vreme, a bi raje kaj drugega počela, če sem doma, ob 18ih naredim trening. Ga ne spustim. Vse ostalo lahko počaka.

Včasih se moraš potrudit, se zbrcat, ampak potem ugotoviš, da ta občutek, ki ga imaš po treningu JE NEPRECENLJIV. V skupini je še par punc, s katerimi se mi zdi da smo postale kot ene prijateljice. Vidva sta tista, ki sta nas povezala. Včasih dobim več motivacije od njih, kot od kogarkoli drugega. Res je prijetno. In veš da, ko prideš v skupino, prideš na trening, je tam nekdo, ki te motivira in ti iskreno želi, da uspeš.

Ni nobenega ljubosumja, res dvignemo ena drugo. Ti LIVE treningi so mi čisto spremenili pogled na treninge. Naredili so eno stopnjo več, kar se tiče povezovanja žensk in motivacije. Ta energija, ki jo dobiš, tisti mravljinčki, ki jih dobiš, ko veš, da boš naredil nekaj dobrega in ko vidiš, da Eva in Nik štejeta, kar stisneš še malo tudi če se ti zdi da ne moreš več in je res NORO. Ne moreš primerjat z drugimi vadbami.”

- KLARA P.

VEČ KOT 12.000 SLOVENK UŽIVA V REZULTATIH:

ZAČNI SVOJO
PREOBRAZBO

Odkrij idealni trening program zase!