home essentials
  • IZJEMEN PRIHRANEK
  • 30.000+ ZADOVOLJNIH UPORABNIC
  • HITRA DOSTAVA

Vse potrebno za profesionalen trening doma 

S Home Essentials kompletom za vadbo dobiš vse, kar potrebuješ za super učinkovit trening kar v domači dnevni sobi!
V paketu prejmeš elastiko, dolgo elastiko in slider-je.

IZKORISTI AKCIJO

IZJEMEN PRIHRANEK

DODATNA DARILA

30.000+ UPORABNIC

HITRA DOSTAVA 

TRENIRAJ KAR DOMA IN
BODI V TOP FORMI

Nič več izgovorov, samo še rezultati!

Vse, kar potrebuješ za celostno vadbo

VADBENI PAKET

Elastika Level 3, dolga elastika in sliderji, vrečka za shranjevanje 

E-KNJIGO Z VAJAMI

Vsebuje preizkušene vaje za najboljše in hitre rezultate.

E-KNJIGO Z RECEPTI

Zdravi in okusni recepti, ki jih lahko pripraviš enostavno ter hitro.

POVABILO V SKUPINO

Povabilo v zaprto Facebook skupino polno motiviranih punc. 

IZKORISTI NEVERJETNO AKCIJO
IN PRIHRANI VEČ KOT 30 %

AKCIJSKA PONUDBA

telovadba od doma

Pozabi na drage fitnes karte! Boljše je trenirati doma.

POPOLN PAKET VADBE

Home Essentials komplet vsebuje vse nujno potrebne pripomočke za odličen trening doma in ti omogoča intenzivno vadbo celega telesa

PROFESIONALNI NASVETI 

Ob nakupu prejmeš vse potrebno, da je tvoj uspeh zagotovljenvideoposnetke izvajanja vaj, knjižico z idejami ter knjižico s številnimi recepti za optimalno prehrano.

IZJEMNA PODPORA

Na poti preobrazbe je izjemnega pomena motivacija, zato brezplačno dobiš dostop do zaprte skupine, kjer se vsak dan družimo, spodbujamo in motiviramo.

SI PRIPRAVLJENA NA SPREMEMBO? 

NAKUPUJ ZDAJ

Razlogov je več kot dovolj, izgovorov NI!

Ne zamudi priložnosti in si zagotovi vse, kar potrebuješ, da v najkrajšem času dosežeš svoje cilje. Pecah Booty Plan izdelki ti bodo na tej poti pomagali, saj omogočajo kakovostno in intenzivno treniranje celega telesa. Prepričaj se sama!

mnenja

Živjo, eto dve leti je odkar sem stopila na pot preobrazbe. Vedela sem, da morem celotno spremenit način življenja, da mi nobena dieta in telovadba ne pomaga, če ni klika v glavi. Tako sem začela počasi z hojo in zdravo prehrano. Naredila sem ogromno na sebi in tako je prišla tudi želja po več. In kaj je lepšega kot najdit idealno vadbo. Odkrila sem treninge z Evo in njenimi peachbootyplan programčki in pripomočki. Po tem ko sem že marsikaj poskusila, tudi v preteklosti je to nekaj kar je res vau! Evina energija je nalezljiva! Je vesela, nasmejana in iskrena!

Po nekaj mesecih treningov lahko rečem samo, da to je pa noro. Pridobila sem na ravnotežju, na moči in kondiciji. Ko enkrat vidiš, da se trebušček oblikuje, da dejansko čutiš mišice kako se krepijo Da se zadnjica dviguje, da se ti roke krepijo in še bi lahko naštevala. Hvaležna sem za vse napotke, ki jih Eva da med treningom. Da popraviš kolena, hrbet, da stisneš mišice in tako naprej. Povdarek na tem, da se povežeš s telesom, da zmoreš, vedno spodbuda zadnje sekunde intervala Vaje so razložene, treningi so res pristni 🥰

Z veseljem 4-6x tedensko treniram z Evo. Naredila sem večino njenih programčkov in lahko rečem samo, da se splača. Z vsakim programčkom je nekaj novega, vidi se da se nadgrajujejo, da je vloženo veliko truda. In zmaga je ko si z veseljem prižgeš računalnik in z veseljem treniraš ter se na koncu počutiš odlično . Res sem vesela, da sem del peachbootyplan družinice🥰

Klara

S športom sem od malega povezana in bi umrla, da bi mogla mirovat. Nikoli nisem bila debela, ampak malo leta, malo dve nosečnosti, pomanjkanje časa pripeljeta kakšno kilce gor.

No tako sem prišla do 65 kg na 170 cm in takrat sem rekla dovolj. To je zgornja meja. Malo sem začela gledati pri hrani in pričela redno migati s tabo po programu najprej 1.0. Kile do šle dol, oblika telesa je postajala drugačna, vendar počutje, fizično počutje, moč trupa, rok ... vsega je bilo pa 100 % boljše.

Tako sem nadaljevala na 2.0 in poglej me sedaj, sem na 3.0. Treningi so res tako narejeni, da te potegnejo not. V skupini sem aktivna, ker mi je všeč, da se med seboj spodbujamo in če moja objava kateri pomaga, da jo dvigne in zaradi tega prične migat, sem dosegla z.njo vse. To je point tega.

Super je.  Imam dve fotki prej in sedaj od strani. Glavo bi odsekala proč, če lahko

Eva, tebi hvala za vse treninge do sedaj, komaj čakam s čim nas boš še presenetla navijam pa za event v živo, kje ob morju na obali s treningom in mini zakusko - seveda po koroni.

Katja

ZAKAJ JE PEACH BOOTY PLAN NEKAJ POSEBNEGA?

Preberi, zakaj smo navdušili že več kot 20 000 uporabnic ...

3 izdelki v paketu

V paketu te čakajo: kratka elastika, dolga elastika in slider-ji. Vadbeni pripomočki, ki omogočajo trening celotnega telesa. Zagotovo boš čutila mišice, tudi tiste za katere mogoče sploh nisi vedela, da obstajajo.

le 20 min na dan

S Peach Booty Plan pripomočki lahko opraviš efektiven trening kar doma, ko imaš samo 20 minut časa. Vadba ne bo samo efektivna, ampak tudi zabavna. Še bolj pa bo zabavno opazovati rezultate. 

motivacija 24/7

Motivacija zagotovo ne bo problem! :) Ob nakupu se boš namreč pridružila najbolj zagriženi športni skupnosti v Sloveniji, v kateri so punce kot si ti, ki se med seboj spodbujajo in motivirajo.

IZKORISTI NEVERJETNO AKCIJO
IN PRIHRANI VEČ KOT 30 %

AKCIJSKA PONUDBA