Junaška elastika Landing - 4.0

Treniraj v dobri družbi in ZMAGAJ

Živjo,

a veš kaj je razlog #1, zakaj nam največkrat spodleti pri doseganju svojih fit ciljev?

Ne, ni kriva prehrana, niti način vadbe … zatakne se pri PREDANOSTI.

Veš tisti občutek, ko si postaviš super cilje, se jih pridno držiš, vadiš, migaš … en dan, dva, en teden … naenkrat pa se zgodi življenje. Otrok zboli, v službi se zatakne, zmanjka ti energije … in tako preskočiš dan,
dva, tri. Uh, kako težko se je spraviti nazaj, kajne?

Verjemi, vse smo kdaj tam. In ni hujšega, kot to, da obtičiš sama. Zato je pred tabo nekaj, kar bo za vedno spremenilo tvoj svet, tudi kadar ti zmanjka motivacije in volje.

Same zmoremo veliko, SKUPAJ zmoremo VSE :)

Naj te razveselim, da si našla mnogo več kot le fitnes pripomoček. Peach Booty elastika je vrhunska, izjemno močna in ti omogoča intenzivno vadbo, zato te v najkrajšem času pripelje do zavidljivih rezultatov.

Ampak ob nakupu dobiš še mnogo več kot to.

V naslednjih vrsticah ti razložim, zakaj!

Motivacijska skupnost in dnevna podpora

Ob nakupu Peach Booty elastike dobesedno postaneš del „družine“. Na svoj elektronski naslov namreč dobiš povabilo, da se pridružiš v našo podporno skupino na Facebooku, kjer se medsebojno spodbuja, motivira, si daje nasvete in deli svoje izkušnje že skoraj 10.000 članic.

Poleg tega ob nakupu prejmeš tudi knjižico s prikazom izvajanja vaj, video posnetke in slastne fit recepte, tako da imaš pri roki čisto vse, kar potrebuješ na svoji poti do uspeha.

Naredi DANES zase nekaj, za kar si boš hvaležna JUTRI

Največja skrivnost uspeha je v bistvu čisto preprosta: danes je tisti dan, ko lahko spremeniš svoj jutri. In z nakupom Peach Booty elastike takoj narediš pravi korak.

Pri drugem ti bom pomagala jaz. In to takoj. Poslala ti bom vse potrebno, ti pokazala, kako se lotiš vadbe in ti pomagala oblikovati načrt. Za konec pa še najpomembnejše – čisto vsak dan bom tukaj zate tako jaz kot tisoče punc iz naše skupnosti. Za motivacijo bomo delile svoje uspehe, recepte, ideje in vadbe, predvsem pa bomo s tabo glasno proslavile vse tvoje uspehe, da boš na vsakem koraku deležna vse motivacije, kot jo potrebuješ. 

Pravi trenutek je ZDAJ

Ne glede na to, kje se trenutno nahajaš in ne glede na to, kam želiš priti, je ZDAJ pravi trenutek, da začneš.

S Peach Booty elastiko lahko treniraš kjerkoli – v udobju doma, v naravi ali celo v pisarni. Je diskretna in v priročni torbici jo lahko povsod vzameš s seboj.

Zdaj imaš na voljo vse, kar potrebuješ, da prideš do postave, kot si jo že dolgo želiš in kot si jo zaslužiš. 

 • Peach Booty elastika je izjemno močna in ti omogoča intenzivno vadbo. 
 • Na notranji strani ima anti-slip sloj, zaradi česar med vadbo ves čas ostane na svojem mestu. 
 • Izdelana je iz koži prijaznega mehkega bombaža. 
 • Je izredno vzdržljiva in se ne raztegne. 

Tukaj smo. S tabo. Na vsakem koraku.

Pri nakupu sem bila zelo skeptična. V glavi sem imela da ti nek trakec že ne pomaga. Fant me je prepričal v nakup. Že eno leto moje noge in ritka gorijo, zaradi elastike . Ne predstavljam si več treninga brez nje . Za ženske je definitivno najboljši nakup vadbenega pripomočka. 

- Tea

Elastika Peachbootyplan je neverjetna. Uporabljam jo vsak dan. To ni navadna elastika. S to elastiko zares občutiš mišične skupine. Mišice pečejo in veš da zagotovo delajo. Elastika je zares dobro izdelana in priročna, saj ne vzame veliko prostora. Poleg tega pa Ekipa Peachbooty plana neprestano na svojih profilih objavlja vadbe z elastiko, tako da je feeling se boljši.

- Nika

Odkar imam elastiko, je ta postala moja redna spremljevalka pri vadbi. Je lahek in majhen pripomocek s katerim lahko opravim res dober trening... V fitnesu, doma ali pa kar zunaj na prostem.
Ne predstavljam si vec treninga brez nje. ❤️

- Sara

Včasih potrebujemo jasno pot in pripomčke, ki nam bodo pomagali do cilja. Eva in Nik tedensko trenirata več sto ljudi, zato imata strokovno znanje kako uspešno uresničiti vadbene cilje. Z vadbenimi programi in kakovostnim pripomočki je pot do popolne zadnjice veliko hitrejša kot če bi sami izbirali v morju ponudbe, kjer se človek hitro izgubi :)

- Tina

Bi rada prišla še hitreje do rezultatov?

Saj vem, to so sanje vsake izmed nas :) Ampak v bistvu imaš prav. Da Peach Booty elastika čim bolje deluje, jo je potrebno pravilno uporabljati.
Tukaj prav pridejo izkušnje in znanje s področja fitnesa.

Oboje sem združila na način, da poleg nakupa elastike BREZPLAČNO dobiš tudi vse, kar potrebuješ za kar najbolj uspešno uporabo, hitre rezultate in maksimalno zadovoljstvo.

ZRAVEN PA ŠE BREZPLAČNO DODAMO:

E-KNJIGO Z VAJAMI

Vsebuje preizkušene vaje za najboljše in hitre rezultate.

E-KNJIGO Z RECEPTI

Zdravi in okusni recepti, ki jih lahko pripraviš enostavno ter hitro.

VREČKO ZA ELASTIKO

Priročna in izredno trpežna vrečka, v kateri hraniš elastiko.

POVABILO V SKUPINO

Povabilo v zaprto Facebook skupino polno motiviranih punc. 

Ni ti treba trenirati sama!

Zate sem pripravila posebno ponudbo, ki te bo vpeljala v nov način telovadbe! 😍

Popolnoma se zavedam, kako dragoceno je na poti preobrazbe to, da imaš nekoga, ki te podpira in kadar je potrebno, tudi motivira :) Ravno zato sem poskrbela tudi, da ti v nobenem trenutku ni treba biti sama.

Za motivacijo in vse dodatne informacije smo ti na voljo tako jaz kot tudi profesionalne PBP trenerke.

Ampak greva še korak dlje …

Dobila boš dostop do zaprte Facebook skupine, kjer se vsak dan druži, spodbuja in motivira več kot 9.000 Slovenk!

Tu lahko deliš svoje izkušnje in napredek, s podporo punc z istimi cilji pa bo tudi tvoja pot do preobrazbe lažja!

IZKORISTI BREZPLAČNO DOSTAVO + DARILO 

Dostavo častim jaz … priložim pa ti še nekaj 

Tvoja odločitev za naslednji korak je čisto preprosta. Reci DA priložnosti, da nadgradiš svojo dnevno rutino in prideš do postave in rezultatov, ki si si jih vedno želela.

Izberi želeno barvo Peach Booty elastike, oddaj svoje naročilo in že čez 48 ur te bo v nabiralniku čakala pošiljka z vsemi obljubljenimi darili.

Tvoj nakup se ti kar 7-kratno obrestuje!

Sem zagovornica dodane vrednosti in kot boš hitro spoznala, je to vodila naše celotne Peach Booty skupnosti.

S svojim nakupom v vrednosti samo 24,90 eur poleg trpežne, močne in profesionalne elastike za treniranje torej dobiš še:

 • video posnetke vadbe,
 • knjigo s 15 najbolj učinkovitimi vajami,
 • knjižico receptov in napotkov,
 • vključitev v Peach Booty skupnost v zaprti FB skupini,
 • paket elastike in vrečke za shranjevanje in prenašanje, 
 • brezplačno dostavo, 
 • možnost, da zavedno spremeniš svoje življenje na bolje. 

Razlogov je več kot dovolj, izgovorov NI!

Ne zamudi priložnosti in se pridruži več kot 30.000 zadovoljnim ženskam, ki že dobivajo komplimente o svojem napredku, videzu in rezultatih.

Liquid error (templates/page.pagefly.6c0b5a97 line 58): product form must be given a product

30-dnevno vračilo denarja

Če ti elastika ne ustreza ali ne verjameš, da je to najbolj učinkovit in zabaven način za oblikovanje čvrste ritke, sanjske postave in samozavest i- ti bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino. Brez dodatnih težav ali vprašanj.