Peach Booty Home Workout – Peach Booty Plan Slovenia

Peach Booty Home Workout: 30-dnevni program za trening doma!

Program, ki bo tvoj trening spremenil v zabavno in učinkovito izkušnjo! Zagotovi si neomejen dostop že danes!

Kupi zdaj za samo 24,90€!

30 dni treningov,

ki zagotavljajo rezultate!

V 30 dneh boš imela na voljo kar 30 različnih treningov! Program je strukturiran tako, da je primeren za vse, saj se treningi iz tedna v teden stopnjujejo.

Od pripomočkov potrebujemo samo Peach Booty Plan elastiko in dve utežki, ki jih lahko preprosto nadomestiš s flaškami polnimi vode.

Celosten program,

z ravno pravimi poudarki!

Trenirali bomo celo telo, saj želimo ohranjati ravnovnovesje v telesu! Program bo res celosten, saj se bomo vsak teden tudi raztegnile in sprostile. Poudarek pa bomo dali na predele, ki so nam, ženskam, najbolj pomembni: Ritka, noge in trebuh!

Začni zdaj za samo 24,90€!

Postani del Peach Booty Plan FB skupnosti!

Kot članica Peach Booty Plan družine, dobiš brezplačno vstopnico za prav posebno Facebook skupino zaprtega tipa. V njej smo samo članice Peach Booty Plan skupnosti, ki se med seboj podpiramo, spodbujamo in motiviramo!

Motivacija tako ne bo nikoli več problem!

Kaj pa cena? 

Celoten program z vsemi vključenimi bonusi (tudi brezplačna Facebook skupina s enakomislečimi puncami) za le 0,70€ na posamezen trening!

To je ponudba, ki je enostavno ne smeš zamuditi!

Začni zdaj za samo 24,90€!

Mnenja naših uporabnic

Eva je moja trenerka v Gym24 in navdušena sem nad njenimi vadbami. Zaradi nje sem se vpisala v fitnes. Lahko si predstavljate moje navdušenje, da zdaj lahko v Evinih vadbah uzivam tudi, ko ne morem v gym, da ne izgubljam forme. Posebno mi je všeč, da ponuja tudi razlicne modifikacije vaj glede na fizično pripravljenost posameznika. Go Eva, love you forever! 💕

MAJA, podjetnica

customer image

Online program pa vseeno tako zelo oseben pristop! Odlična ekipa z izjemno zgodbo, ki dela s srcem in resnično skrbi za dobro počutje vseh nas!
Program mi pride še posebej prav pri natrpanih urnikih frizerstva, hkrati pa ohranja moje dobro počutje čez cel dan dela na nogah.
V čast mi je biti del vaše družine!

NOKA, frizerka @nox.aesthetics

customer image

Online program narejen za vse a hkrati tako individualen. Dan danes nam tako ali tako zmanjkuje časa za gibanje, sama pa še večinski del dneva presedim v pisarni. Ta program mi pomaga, da se po napornem delovnem dnevu sprostim in naredim nekaj dobrega za svoje telo in um. Poleg tega pa ritka prijetno zapeče in tako res vem da deluje. Res top in priporočam!

SAŠA, zvesta članica PBP družine

customer image

Program mi je resnično spremenil življenje! Ne rada hodim v fitnes, saj se počutim neprijetno, ko me vsi opazujejo. S tem programom pa lahko treniram kar doma! Še nikoli se nisem počutila bolj samozavestno! Treningi so res super in mi pomagajo ostati osredotočena na svoje cilje. So res odlična motivacija hkrati pa so mi prinesli še super rezultate!  Priporočam!

MAŠA, študentka

customer image

Si pripravljena? 

Skupaj bova preživeli vrhunske treninge in iz tebe pripravili kar se da najboljšo verzijo sebe!

Začni zdaj za samo 24,90€!

Choose the ID of the Quiz you want to render (automatic popup):

  • Tvoj program with ID: PMH62e
  • Tutorial Quiz (copy) with ID: vwHZq9