PEACH BOOTY PLAN EFFECT

Hej punce!

Moje ime je Eva in s treniranjem ritk se ukvarjam že več kot 5 let. Sem osebna trenerka in enostavno uživam v tem, da drugim dekletom pomagam doseči najboljšo verzijo sebe!

Enostavna ideja se je razvila v fitnes skupnost, veliko družino v kateri se podpiramo in skupaj treniramo. Zdaj Peach Booty Plan družinica šteje že več kot 25.000 zadovoljnih uporabnic. Skupaj lahko naredimo več, skupaj lahko rastemo in vsak dan gradimo pot do najboljše verzije sebe. Pridruži se nam!

ZAKAJ PRAV PEACH BOOTY PLAN?

ZARADI VAS!

Prav naše uporabnice skupaj z nami soustvarjate Peach Booty Plan in ga delate takšnega kakršen je! Ne vrjameš?

POGLEJ SI PEACH BOOTY EFFECT!

Vedela sem, da morem v celoti spremeniti način življenja.

Dve leti sta mimo odkar sem stopila na pot preobrazbe. Vedela sem, da prav nič ne bo pomagalo, če ni klika v glavi. Odkrila sem treninge z Evo in njenimi peachbootyplan pripomočki. Po tem, ko sem že marsikaj poskusila, je tores VAU! Evina energija je nalezljiva! Po nekaj mesecih treningov lahko rečem samo, da to je pa noro. Pridobila sem na ravnotežju, na moči in kondiciji. Ko enkrat vidiš, da se trebušček oblikuje, dejansko čutiš mišice kako se krepijo. Da se zadnjica dviguje, se ti roke krepijo in še bi lahko naštevala. Hvaležna sem za vse napotke, ki jih Eva da med treningi. Da popraviš kolena, hrbet, da stisneš mišice in tako naprej. Povdarek na tem, da se povežeš s telesom, da zmoreš. Res sem vesela, da sem del peachbootyplan družinice.
- Klara

Zagotovi si top postavo
About us image
Product image

Ritka res peče! 

Tole bi lahko opisala kot eno boljših stvari, ki sem jih kdaj kupila za 25€! Vsakič komaj čakam na novo vadbo in so rezultati so tako hitro vidni. Že zdaj se veselim jutrišnjega treninga! Kmalu bom morala kupiti težjo elastiko, ker je ta zame postala nekoliko prelahka. Še vedno ne morem verjeti, kako hitro napredujem! Glavna svtar, ki sem se je naučila je, da je zelo pomembno vztrajati!
Rezultati so res hitro vidni, če se potrudite. In v naši Peach Booty Plan družinici, kjer se podpiramo in bodrimo, motivacija res ni več problem! 
- Julija

Najboljše elastike

Tu je moja preobrazba

Začela sem telovaditi, ko so me številke na tehtnici vrgle na realna tla. Imel sem namreč 96 kg in še sama kar nisem mogla verjeti. Tako se je vse začelo. Korak za korakom sem pridno telovadila, pazila na prehrano in zdaj sem tu, kjer sem. Seveda to še ni konec, ker je zdaj vadba postala moja navada in v njej uživam. Brez Evinih programov in njenih spodbud mi je zagotovo ne bi uspelo tako vzljubiti in vztrajati. Potem pa je tukaj seveda še Peach Booty Plan enrgija in motivacija, ekipa super punc. Tako ti vse skupaj resnično zleze pod kožo.
- Tatjana

Peach Booty Plan elastike
Product image

ZAKAJ JE PEACH BOOTY PLAN ELASTIKA TAKO POSEBNA?

Peach Booty Plan ni le še eno podjetje s športnimi pripomočki. Pri Peach Booty Plan se zavzemamo za to, da vsaka naša uporabnica postane aktivna ženska, z zdravim življenskim slogom! Naš cilj ni le prodaja produkta, ki bi ga po nakupu pozabila nekje v kotu, vendar vam na poti vedno stojimo ob strani. 

Bezplačna poštnina

Ob nakupu nad 50€

Več kot 25.000 uporabnic

Postani del Peach Booty Plan družine

Ob vsakem nakupu darilo

Ne zamudi najboljših ponudb

Presrečna sem. 😊

Res je dobra!
Z njo lahko narediš ogromno vaj in res utrudiš mišice. V paru z online treningi pa je res nevrjetna! Lahko jo odnesem s sabo kamorkoli grem. Eva pa na telefončku z mano trenira tudi na morju! Res me motivira! 😊

 - Noka

Hvala Vam!

Že po prvem treningu z Evo, ki traja le dobre pol ure sem čutila "musklfiber". 😊 Z elastiko lahko res opraviš super trening tudi doma! 🙌🏼
Jaz jo uporabljam vsak dan, tudi če le za 15min in trening je vedno vrhunski.
Vse pohvale! 😍

- Ariana

Priporočam!

Evo, preizkusila sem elastiko in brutalna je! Res zelo kvalitetna, ne premika se in rola kot ostale elastike. Zelo je efektivna.
Čutila sem mišice, ki sploh nisi vedela, da jih imam! 😅 Ritke res peče!
Iskreno priporočam! 💗

- Špela

Omg, obožujem jo! 😍

Vedela sem, da je elastika dobra, ampak da je takooo dobra, si nisem nikoli mislila! Niti enkrat je ni bilo treba popraviti med treingom, ostane točno tako, kot jo namestiš. Postala bo moja redna pomočnica. 😍

- Sara

PEACH BOOTY PLAN BEJBE