ilyu

Najnovejši Peach Booty Plan program

I LIFT YOU UP!

Povprečna ocena: 4,9              4921 mnenj

Program, ki je nastal z mislimi na žensko, ki si želi več! Žensko, ki si želi postati najboljša verzija sebe. Žensko, ki se iz dneva v dan trudi in čeprav je težko, ti vedno uspe!

I Lift You UP je naš najbolj izpopolnjen program do sedaj! V njem te čaka popolna kombinacija treningov, ki bodo poskrbeli ne samo za sanjsko postavo, ampak se boš hkrati naučila funkcionalnih gibov, ki ti bodo pomagali postati močna in samozavestna ženska! 

Zakaj izbrati I LIFT YOU UP?

ILYU vsebuje popolno mešanico različnih treningov, ki bodo poskrbeli za lepo (pre)oblikovano postavo in kurjenje maščobic tudi do 48 ur po samem treningu!

Jap, res je! In to niti še ni vse!

V programu ti bom predstavila moj skrivni načrt prehranjevanja, ki ga do zdaj še nisem delila z nikomer! In ne, to ni neka nevzdržna dieta, po kateri si tako prestradana, da po koncu diete pridobiš vse nazaj.. To je sistem treninga in hrane, ki se ga sama držim že več let. In vem, da deluje.

KUPI ZDAJ

BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU PAKETOV
I LIFT YOU UP!

Kaj lahko pričakuješ od programa ILYU?

V program sem vključila vse svoje znanje, ki sem ga pridobila med treniranjem preko 1000 Peach Booty bejb v zadnjih 5 letih.

Tako je nastal sistem treningov, po katerem sama in moje bejbe treniramo že nekaj let. HIIT, treningi za moč, treningi za gibljivost in seveda, treningi za ritko. Popolna kombinacija vaj in treningov za lepo in funkcionalno močno telo.
Še vedno pa vse treninge naredim s tabo, te motiviram, popravljam in te praktično nikoli ne pustim same. Če švicaš ti, švicam tudi jaz!

Ker pa vsi vemo, da brez ustrezne prehrane rezultati ne bojo prišli samo od sebe sem ti pripravila še nekaj.

Nastal je prehranski načrt, ki ti bo prinesel rezultate tako na kratki, kot na dolgi rok! Brez stradanja, omejevanja svojih najljubših živil ali zamudnega štetja kalorij. 

Lažja izvedba!

Si začetnica ali napredna športnica?

ILYU se prilagodi tebi! Med vsako vajo je vedno na voljo tudi lažja izvedba. Tako lahko trening prilagodiš po svojih željah, počutju in pripravljenosti. 

V PAKETU PREJMEŠ ŠE 

TRI E- KNJIŽICE Z VAJAMI

Ob vsakem nakupu prejmeš kar tri E-knjigice z pravilno izvedno vaj, za lažji začetek treningov, vključno z video prikazom vaj s pravilno izvedbo! Tako si lahko

E- KNJIŽICA PRIROČNIK URAVNOTEŽENE PREHRANE

Prejmeš našo odlično e-knjigico priročnik uravnotežene prehrane, kjer ti razložimo kako pravilno in zdravo jesti brez štetja kalorij! 

POVABILO V ZAPRTO FB SKUPINO

Ekskluzivno vabilo v našo zaprto FB skupino, kjer nas je že skoraj 10.000! Če ti povem, da se imamo noro, nisem rekla dovolj. V skupini te čakajo nori ekskluzivne ponudbe in super punce. ;)

MOČ

Predstavljaj si da imaš lepo oblikovane mišice po celem telesu. Saj veš, lepo definirane in tonirane roke, ravno prav zaobljeno in privzdignjeno ritko, raven trebuh in noge, ki dobro izgledajo v vsakih hlačah..

Ob enem pa bi vsakodnevne dejavnosti postale “mala malica”. Ravnotežje in stabilnost v trupu ti ne bi predstavljala več težav, roke ne bi bile več “švoh” in počepi niso več nočna mora. Vse to in še več je prednost treningov za moč.

In v ILYU programu bom poskrbela, da boš na koncu postala močna in samozavestna ženska v vsakem pomenu besede!

HIIT

HIIT je meni en najljubših načinov treninga. Je res super intenziven, ampak njegov namen je, da TOPI MAŠČOBO in gradi kondicijo.

Njegova skrivnost je, da po opravljenem HIIT treningu kuriš dodatne kalorije tudi do 48 ur po samem treningu. To pomeni, da se kalorije kurijo tudi med spanjem in gledanjem televizije.

In da ne govorim o tem, kako se izboljša kondicija. Hoja po stopnicah, igra z otroci, hoja v hribe. Vse to postane enostavno. Vsakodnevni opravki te nikoli več ne zadihajo.

To je res skrita moč HIITa. In v ILYU ga dodobra izkoristimo.

MOBILITY

Trening za mobilnost in gibljivost je res prevečkrat spregledan. Zato si bomo vsak teden vzele čas zase in naredile trening gibljivosti.

Mobility je ključnega pomena za dobro regeneracijo in hiter napredek. Če tvoj delavnik izgleda tako, da cel dan presediš ali si cel dan na nogah, je masaža in trening gibljivosti res nujen za dolgoročno zdravje našega telesa.

S temi treningi bomo poskrbele za boljšo gibljivost in fleksibilnost, hkrati pa si bomo zaradi mirne narave takih treningov lahko vzele čas zase in se umirile :)

PREHRANSKI NAČRT

Vsi vemo, da trening brez ustrezne prehrane ne bo dovolj za zavidljive rezultate. Zato sem sestavila Prehranski Načrt, ki ti bo pomagal na tvoji poti do zdravega telesa in sanjske postave.

Sistem je narejen tako, da ne rabiš prešteti 1 same kalorije, še manj pa je potrebno stradati. Še več, ješ lahko tisto hrano, ki je tebi všeč! Zato, te nebom silila z brokolijem, če ga ne maraš!. Po drugi strani pa, če ga obožuješ, ga lahko poješ kolikor želiš!

Pripravila sem ti tri različne načrte, glede na trening in aktivnost, ki si jo v določenem dnevu opravila. To je sistem, ki ti ne bo dal samo kratkoročnih rezultatov, ampak boš z njim lahko dolgoročno jedla zdravo in v skladu s svojimi cilji.

ODLIČEN PROGRAM!

- Alja Poharc

SUPER TRENINGI

- Barbara Hudopisk

TOP!

- Nikolina Hajtek

TRENIRAM VSAK DAN!

- Maša Butara

Odlično 👌 ni mi žal, da sem si dala brco v rit in pričela. Ponosna sama nase, da sem zgurala cel mesec. Ampak ni še konec ne, to "začetek" je 💪😊

- Natalija

Program je super. Sama do sedaj nisem redno telovadila, s tem programom je precej lazje najti motivacijo in se lotiti treninga, ceprav je kaksen trening res naporen in si zelis odnehat, se potrudis in na koncu je vredno vsega truda. SUPER SUPER SUPER

- Tea

Odlično voden tečaj, prilagojen različnim težavnostim, komaj čakam vsak dan, da naredim naslednji trening.

- Danica

Program je odličen nasploh prvič vztrajam pri telovadbi in komaj čakam na naslednji dan.

- Maruša

Eva je preprosta in realna punca, ki zares čuti vsak tvoj korak, kdaj popuščaš, kdaj si lahko vajo narediš težjo in prizna kdaj je vaja zares težka tudi zanjo. tako vsaj veš, da ne zaostajaš, da nisi tam kjer bi ti morala določena vaja biti že preprosta, ampalk, da je tudi tako izkušenim in v formi ljudem, kot je Eva, tudi določena vaja zares težka. Všeč mi je tudi dolžina treninga saj si tako res rečeš: "pol urce bom pa že našla čas.". Super ste, vse pohvale celotni ekipi in pozitivnemu duhu!

- Mojca

Super vadba, vsakič sem "uničena", ampak počutim se pa norooo dobr.. :)

- Ana

Vsakič komaj čakam nov trening in rezultati so tako hitro vidni. Se že veselim zadnjega tedna potem pa samo še nakup programa 2.0 in težja elastika, ker ta mi je postala že kar malo prelahka 💪😁

- Rebeka

Končno lahko telovadim od doma, ker ne maram zahajati v fitness centre. Eva je super trenerka, ker te skozi cel trening motivira :)

- Lejla

100% JAMSTVO ZADOVOLJSTVA
30 DNEVNO VRAČILO DENARJA

V naše produkte 100% vrjamemo in smo prepričani, da boš z njimi zadovoljna.

Prav zato smo se odločili, da ti v primeru, da z Peach Booty Plan produkti nisi zadovoljna, še 30 dni po nakupu vrnemo celotno kupnino!

Ja, prav si prebrala - vrnemo ti denar. Brez vprašanj, brez dodatnih težav in komplikacij.

Če ti torej naši produkti nebi ustrezali ali ne verjameš, da je to najbolj učinkovit in zabaven način za oblikovanje čvrste ritke, sanjske postave in samozavest i- ti bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino.