5 Vaj za Popolno Zadnjico, ki jih moraš preizkusiti!

NE ZAMUDI - 30% POPUSTA NA KOMPLET ELASTIKE IN PROGRAMA!

5 VAJ ZA POPOLNO 🍑, KI JIH PREPROSTO MORAŠ PREIZKUSITI

Sanjaš o popolni zadnjici, pa ne veš, kako do nje? 🍑 Seveda obstaja malo morje vaj, s katerimi lahko preoblikuješ in učvrstiš svojo zadnjico, le nekaj pa je takih, ki dejansko delujejo in ti zagotavljajo vidne rezultate.

Pri Peach Booty Plan smo samo zate izbrali top 5 vaj, s katerimi boš v kratkem času dosegla vrhunske rezultate. Pri vsaki vaji lahko stopnjo težavnosti nadgradiš z uporabo naše Peach Booty elastike in s tem poskrbiš, da bodo rezultati vidni še hitreje. 😉

1. GLUTE BRIDGE

V ležečem položaju dviguj boke v zrak vse do točke, kjer so v liniji s trupom. Boke v tem položaju zadrži nekaj sekund in pri tem stisni zadnjico. 

2. DONKEY KICK

Postavi se v štirinožni položaj in s peto odrivaj nazaj in proti stropu. Pri tem pazi, da ne usločiš spodnjega dela hrbta.

3. FIRE HYDRANT

Začni v štirinožnem položaju, pri čemer imej zapestja pod rameni, boke pa nad koleni.
Če boš pri izvajanju te vaje uporabljala elastiko, si jo namesti tik nad koleni. V tem položaju nogo premikaj v desno smer in pazi, da bo tvoj hrbet ves čas raven.

4. PLANK JACKS

Začni v položaju planka na iztegnjenih rokah neposredno pod rameni. S konicami prstov na nogah nato skači noter in navzven.

5. KNEELING SQUATS

Začni v klečečem položaju, pri čemer kolena poravnaj z boki. Nato dviguj zgornji del svojega telesa do točke, kjer si zravnana.
Pomembno je, da ob vsakem dvigu močno stisneš ritne mišice. 🍑

To so top vaje, ki bodo poskrbele, da bo tvoja zadnjica vredna občudovanja. 😉 Če si pri svoji poti do popolne zadnjice želiš podpore, motivacije in družbe, pa se nam pridruži na povezavi spodaj!

IZKORISTI EKSKLUZIVNI POPUST

Naroči komplet peach Booty Plan elastike in vadbenega programa Summer Heat za kar 30% ceneje! Vidni rezultati že v 30 minutah dnevno!

NAROČI KOMPLET S POPUSTOM

Preizkusi brez tveganja - s 30 dnevno garancijo!

PONUDBA VELJA ŠE: